Modellen verdiensten op IsLive

Wat verdien ik bij IsLive? De verdiensten op Club IsLive zijn erg goed. Modellen met wat ervaring kunnen rekenen op rond de 52 euro p/u! Natuurlijk hangt het allemaal af van hoe vaak je online bent en chat met klanten. Beginnende webcamgirls verdienen in het begin niet zo veel maar zitten meestal op de 25-30 euro per uur. Als je vaak online bent en actief chat met veel klanten kan je nog meer verdienen. Er is geen limiet op wat je kunt verdienen – dat betekend dat elk uurtje webcammen wordt betaald. Hoe meer uur je werkt, hoe meer je verdient. Er zijn modellen op Islive die 5000 euro of meer verdienen per maand! Je kunt het zo gel maken als je zelf wil.

Verdien geld elke maand als Islive webcamgirl

Je kunt via IsLive.nl een mooie maandelijkse inkomsten maken. Het gaat om erotisch werk, webcammen als webcam model, of als beller via IsLive.nl kan je duizenden euro’s per maand opleveren. Als je gaat werken voor Islive kun je zelf bepalen wanneer en hoe veel je online bent. Je hebt op deze manier zelf je verdiensten in de hand.

Als bezoekers er voor kiezen om met jou te chatten, te webcammen of te bellen dan verdien je meteen, per minuut al geld. Die opbrengsten worden op jou eigen account pagina nauwkeurig bijgehouden. Je kunt er voor kiezen om elke 10 dagen je verdiensten te laten storten. Dit doet Islive op een zeer discrete manier op je bankrekening. Islive is een van de weinig (zo niet de enige) die haar modellen 3x per maand uitbetaald. Dit is erg fijn want op deze manier heb je altijd de zekerheid van het geld op je rekening.

Geld verdienen met erotisch chatten en webcammen

Hieronder zie je een opsomming van de verdiensten per bezoeker per minuut. Als webcamgirl verdien je namelijk per minuut en niet per uur. Je hebt via Islive ook de optie om met groepen klanten de chatten. Dus als je met 10 bezoekers tegelijk webcam chat dan kun je deze bedragen met 10 vermenigvuldigen. De verdiensten lopen op deze manier flink op! Reken voorbeeld: 10 chatters a 18 cent per minuut = 1,80 Euro per minuut.

 • Standaard opbrengst per bezoeker per minuut: € 0,18
 • Geld verdienen met Bellen: Opbrengst per beller per minuut: € 0,18
 • Het is ook mogelijk dat een klant wil bellen en webcammen tegelijkertijd. Als jij deze functie aanzet en bezoeker chat EN belt tegelijkertijd met jou dan zijn je verdiensten: € 0,36

Extra verdien mogelijkheden op IsLive

Het mooie op Islive is dat je ook veel extraatjes kunt verdienen. Je verdient niet alleen aan bezoekers die met je chatten op IsLive, maar IsLive biedt bezoekers nog een aantal andere mogelijkheden aan waar jij aan kunt verdienen.

 • Extra verdienen met Tips & Flirts = een extra € 0,18 per stuk! Bezoekers kunnen je tips & flirts geven via jou chatbox. Dit kan je zien als een fooi omdat ze jou leuk vinden. Bezoekers mogen je zoveel tips en flirts geven als ze willen. Dus als een bezoeker jou in 1 keer 100 flirts geeft, dan verdien jij meteen € 18,- extra. Als je het goed doet achter de webcam en de klant een spetterende webcamshow kunt geven kan je hiermee veel extra geld verdienen!
 • 1op1 VIP = € 0,72 per minuut. Met VIP chatten kun jij net als de snapshot functie zelf aan en uitzetten. Je bepaald dat dus helemaal zelf! Staat deze VIP functie aan dan kunnen bezoekers een VIP webcamchat bij je aanvragen. In een VIP webcamchat verdien je minstens 4x meer dan dat je normaal verdient, namelijk € 0,76 per minuut! Tevens verdien je aan elke bezoeker die “meekijkt” ook nog eens het gewone tarief van € 0,18. Zet deze functie dus altijd aan om te genieten van nog meer extra verdiensten!
 • Promotie van je eigen webcamgirl pagina = € 0,29 per minuut. Door reclame te maken voor jou eigen webcampagina kun je op Islive extra verdienen. Door reclame te maken laat je bezoekers weten dat ze met jou of andere webcam dames op IsLive kunnen chatten. Je kunt dit heel gemakkelijk doen door op advertentie sites jou eigen affiliate links te plaatsen naar jou of naar andere webcammers. Als een bezoeker via jouw link betaalt, krijg jij hiervoor extra betaald; € 0.29 per minuut. Je verdient als de bezoeker met jou OF een ander model op IsLive gaat webcammen. Deze laatste optie is DE manier om veel passief geld te verdienen. Na het plaatsen van de linkjes hief je er verder niets meer aan te doen – je verdient zodra klanten die op de links klikken gaan webcammen.

In het kort: via IsLive.nl kun je veel verdienen in korte tijd!

Duidelijk overzicht van je verdiensten

Als je inlogt op jou eigen modellen pagina heb je daar toegang tot alle gegevens, met een duidelijk overzicht van alle verdiensten die je gemaakt hebt. Na het inloggen klik je op “Statistieken”. Daar kun je ten alle tijd precies zien hoeveel opbrengsten je hebt gemaakt per maand/dag/uur. De statistieken van Islive zijn volledig transparant en controleerbaar, je hoeft dus zelf niets uit te rekenen en je kunt er op rekenen dat er altijd op tijd wordt uitbetaald.

Wanneer en hoe krijg ik uitbetaald?

Islive betaald elke 10 dagen de webcamverdiensten uit. Dit gebeurt altijd op de eerstvolgende dag na de 10de, de 20ste en de 30ste van de maand. Betalingen zijn discreet en privé – jou privacy blijft gewaarborgd.

Lijk het je wat? Schrijf je in als webcamgirl

Webcammen is erg populair – duizenden vrouwen en koppels gingen je voor! Het inschrijven bij IsLive is geheel gratis en zeer eenvoudig. Je hebt er geen dure spullen voor nodig maar je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om mee te doen, Het gaat tenslotte om licht erotisch werk. Klik op aanmelden, vul het formulier volledig in en binnen 1 werkdag is je account gereed. Je kunt hierna direct online op IsLive om te chatten. Webcamgirl werk op Islive geeft je de mogelijkheid om thuis geld verdienen achter de computer.

Meer lezen over de verdiensten van webcamgirls?

Dit zijn een aantal artikelen die verdien ingaan op de verdiensten

 1. De Verdiensten – Islive Webcamgirl
 2. Het werk van een webcamgirl
 3. Begin direct met geld verdienen via je webcam
 4. Webcammodel worden? Thuiswerken bij Club Islive
 5. Ervaringen van Islive webcamgirls

Trefwoorden: webcamgirl aanvragen, islive account, verdiensten op bankrekening, bel-account en bellen op Islive, webcam bezoekers, islive cammen, chatten, erotisch werk, islive geld, hoeveel verdient een webcamgirl, camgirl ingeschreven, islive inloggen, inschrijven islive, Islive mogelijkheden, islive opbrengsten, webcam promoten, webcamgirls promotie, webcamgirl tarief, islive uitbetaald, webcamgirl verdiend, online verdienen, webcam model verdiensten, islive webcam, webcamchat, webcammen, webcammers, webcamverdiensten