Mobirise Website Builder

Mijn ervaringen als webcamgirl bij Islive

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec egestas massa vel nulla gravida pulvinar. Pellentesque habitant morbi.

Ervaringen van IsLive modellen

https://islivewebcamgirl.nl/mijn-ervaringen-als-webcamgirl-bij-islive

Ervaring van camgirl Kimberly (25jaar)
Ik werk overdag via het uitzendbureau en wordt ingezet op verschillende projecten en werkzaamheden bij diverse bedrijven. Het is maar net wanneer het uitkomt en of er werk is. Er is niet altijd even veel werk en soms heb ik dagen dat ik geen werk heb. Soms is een vrije dag wel lekker maar dit is niet goed voor de financiën – ik verdien niet als ik thuis zit te niksen.

De onregelmatigheid van werk en inkomsten is mijn motivatie geweest om aan te melden als webcamgirl.

Het heeft even geduurd voordat ik zover was om aan te melden. Ik heb grondig onderzocht of webcamgirl werk wel iets voor mij zou zijn. Ik had in begin geen idee wat het precies inhield. Ik dacht dat vrouwen die werkte voor de webcam het helemaal niet leuk vonden en dat de meeste het met tegenzin deden, omdat er niets anders te vinden was qua werk. Door veel te lezen over de ervaringen van webcamgirls en wat het werk inhoudt ben ik erachter gekomen dat modellen die werken als camgirl het juist erg leuk vinden om te doen en met plezier werken achter de webcam. Ze werken lekker thuis op hun gemak en de verdiensten zijn ook helemaal top!

Waarom ik gekozen heb om camgirl te worden
De reden waarom ik camgirl geworden ben is heel eenvoudig. Geld. Het geld dat ik verdien via mijn werk via het uitzendbureau is geen vaste stroom van inkomsten. Daarom is webcam werk een mooie toevoeging op mijn reguliere inkomen en ik kan het werk prima combineren.

Het extra geld is nodig om de huur en de vaste maandelijkse kosten te betalen. Met deze combinatie van banen is dat goed op te brengen en ik hoef ook niet meer rood te staan om de vaste lasten te betalen!

Hoe ik op het idee kwam om camgirl te worden
Ik had er wel eens wat over gelezen, maar nooit iets met die informatie gedaan. Op een avond was ik aan het zoeken hoe ik het beste mijn inkomsten kon aanvullen met een extra thuiswerk baantje, kwam ik op een site over webcamgirl werk. Het was de website van webcamplatform Club Islive – een grote Nederlandse webcamsex exploitant.

Ik besloot om de website van Islive eens te bekijken. Op hun website kon ik alles lezen over de verdiensten, het werk, de voor en nadelen van werken als een camgirl en de ervaringen van andere camgirls die actief waren in de branche.

Het leek me enorm spannend om te doen. Ik schreef mij in bij het Islive webcam platform en besloot de volgende dag mijn eerste ervaring op te doen als camgirl! Erg spannend allemaal, maar ook een beetje eng.

Mijn eerste stapjes als webcamgirl, erg spannend!
De eerste keer dat ik inlogde op mijn cam was ik enorm zenuwachtig. Ik had de zenuwen omdat ik geen idee had van wat me te wachten stond. Zouden de vieze, vervelende mannen op mijn cam komen? Ongezellig oude mannetjes die gelijk alles van mij wilde zien via de webcam?

Het was achteraf niet nodig om zo zenuwachtig te zijn, want het ging er echter helemaal anders aan toe dan ik eerst had gedacht. Alle bezoekers die ik die avond had waren leuke mannen die respect hadden en niet meteen het verzoek hadden dat ik alles moest uittrekken.

Ik vond het gelijk als hartstikke leuk en opwindend!

De eerste dagen was het nog wel een beetje wennen aan de mannelijke aandacht en hoe het er aan toe ging. Ik ben niet preuts maar mijn lichaam voor de camera te laten zien was even wennen. Hoe meer ik achter de webcam werkte hoe beter het ging.

De meeste klanten zijn leuk, enkele vervelende klanten
De meeste mannen die ik achter de cam krijg zijn leuk en hebben respect voor mij, maar er zitten soms wat rotte appels tussen. Vervelende klanten heb je overal hier dus ook. De ruime meerderheid van klanten die ik in mijn chatbox krijg zijn gewoon leuk en gezellig. Ze komen natuurlijk wel voor seks en erotiek, maar dat is te verwachten. De meeste klanten vragen ook netjes aan mij of ik wat wil uittrekken en waar ik geil van wordt. Er komen af en toe wat groffe gasten die wat minder respectvol zijn – die geef ik eerst een waarschuwing en als ze niet luisteren en vervelend blijven doen kan ik ze van de chat blokken. Die komen dan ook niet meer op mijn chat vanaf dat moment.

Natuurlijk moet je alle klanten wel een kans geven anders verdien je geen geld aan ze, maar als ze beledigend blijven is het fijn om te weten dat je ze met 1 klik van de muis uit kan sluiten van de chat. Het geeft je de macht om er wat aan te doen!

Wat ik verdien als camgirl
Toen ik net begonnen was als webcamgirl waren de verdiensten nog niet zo goed als nu. Als beginnend model moet je ook niet verwachten dat je gelijk, vanaf dag 1, dikke inkomsten gaat maken. Dat is niet realistisch.

In het begin liggen de verdiensten een stuk lager omdat je nog geen ervaring hebt met het platform, het werk en nog geen vaste klanten hebt. Het is wat onwennig in het begin.

In mijn eerste week heb ik gelijk een mooie profielpagina opgezet met veel fotootjes en een leuke omschrijving. Ik probeerde ook veel en regelmatig online te zijn – beschikbaar voor een chat. Dit werkte heel goed en veel klanten weten precies wanneer ik online ben en komen via mijn profiel op mijn chat.

Het geld komt je niet gemakkelijk aanwaaien. Inzetten moet je wel, zeker in het begin is dat belangrijk. Het is zeker de moeite waard, want ik merkte dat de inkomsten week na week stegen.

In mijn eerste maanden als webcamgirl verdiende ik 700-1000,- euro per maand. Inmiddels is dat opgelopen tot 2000- 2600,- euro per maand. Dit komt vooral door de vaste bezoekers die telkens terugkomen voor een chat omdat ze weten dat ze bij mij een fijne ervaring krijgen.

Vooral de vaste klanten brengen veel geld op. Ook verdien ik nu veel extra door de fooien die ik krijg op sommige buitenlandse webcamplatformen. Als je er echt werk van maakt en zorgt dat klanten een super sexy ervaring krijgen dan komen ze terug voor meer. Vaste klanten zijn goud waard.

Bij de meeste Nederlandse webcam platformen (ClubIslive etc) kun je goed verdienen, maar voor de grote verdiensten kan je beter (ook) gaan werken bij de grotere buitenlandse webcam platformen, zoals Chaturbate en LiveJasmin. Deze webcamsex sites hebben veel meer bezoekers, omdat zij een meer internationale focus hebben. Hoe meer bezoekers hoe meer je kan verdienen. Ik ben inschrijven bij Islive en Chaturbate. Hierdoor heb ik altijd wel klanten in mijn chatbox en ben ik gegarandeerd van werk en inkomsten!

Trefwoorden: ervaringen van camgirls, werkende camgirls, webcamplatform, Nederlandse webcam platformen, hoe het is om te werken als camgirl, ervaring als camgirl, vrouwen die werken voor de webcam, werken als camgirl, zonder werk zitten, verdiensten van een camgirl, bezoekers op mijn webcam, bezoekers op de webcam, beginnend camgirl, webcammodel verdiensten, camgirl inkomsten, voltijdse job, vaste klanten, camgirl werk, ervaringen van camgirls en camboys, ervaringen van camgirls en webcammodellen, benodigdheden als camgirl en webcammodel, werken als camgirl, ervaring webcamsites, arbeidsvoorwaarden camgirls, reviews over webcamgirl worden, webcamgirls over webcamwerk ervaringen


Geplaatst in Club IsLive •
Marloes de Vries
Berichtnavigatie
Ben jij geschikt voor webcamgirl werk? »
Zoeken naar:
Zoeken…
Inschrijven als Club Islive webcamgirl
Recente berichten
Mijn ervaringen als webcamgirl bij Islive
Ben jij geschikt voor webcamgirl werk?
Lekker bijverdienen als webcamgirl
Moet je als camgirl ‘all the way’ gaan
Onherkenbaar anoniem werken als webcam model
Auteursrecht © {{jaar}} {{sitenaam}} — aangedreven door {{thema}}

No Code Website Builder