Mobirise Website Builder

Lekker bijverdienen als webcamgirl

Kids het huis uit en mijn vent ervan door met een jonge griet. Daar sta je dan. Jarenlang je uitgeslooft voor je gezin en ineens niets meer om voor te zorgen.

De eerste tijd was ik enorm uitgeblust, maar op een ochtend bedacht ik dat het genoeg was. Het was tijd voor mij.

Lekker bijverdienen als webcamgirl


Tijd om voor mezelf te zorgen en tijd om me weer aantrekkelijk te voelen. Ik ging op zoek naar werk wat daar bij paste. Online kwam ik webcam werk tegen. Ideaal voor mij. Spannend maar niet te gek. Zelfstandig maar niet eenzaam. En ik kan mijn eigen tijd indelen. Om een goed begin te maken, ben ik lekker gaan shoppen in een lingerie winkel. Al mijn oude spul heb ik eruit gegooid: het was tijd voor nieuw en uitdagend. Tijd voor mijn nieuwe ik. Met nieuw sexy lingerie kwam ook nieuw zelfvertrouwen. Hoewel de eerste keer achter de camera de zenuwen door mijn lijf gierde, merkte ik al snel dat het heel leuk en vooral ontspannend werk is. En het verdient zo lekker als webcamgirl.

Vandaag de dag heb ik een trouwe klantendatabase opgebouwd. Ik heb veel jonge mannen in mijn klantenkring die het leuk vinden om met mij te chatten. Op een oude fiets moet je het leren, zeggen ze wel, toch? Ik heb er een boel zelfvertrouwen en levensplezier voor terug gekregen. Ik voel me jaren jonger en heb zelfs sinds kort weer een leuke relatie.

Ik zou zeggen probeer het zelf ook eens. Het kost niets en je krijgt er veel voor terug.

D
Geplaatst in Club IsLive •
Marloes de Vries
Berichtnavigatie
Moet je als camgirl ‘all the way’ gaan »« Ben jij geschikt voor webcamgirl werk?
Zoeken naar:
Zoeken…
Inschrijven als Club Islive webcamgirl
Recente berichten
Mijn ervaringen als webcamgirl bij Islive
Ben jij geschikt voor webcamgirl werk?
Lekker bijverdienen als webcamgirl
Moet je als camgirl ‘all the way’ gaan
Onherkenbaar anoniem werken als webcam model

Drag & Drop Website Builder