Vragen over IsLive thuiswerk

Wil je webcammen, maar heb je vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt in webcammen en overweeg je om aan de slag te gaan als model bij Islive? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over hoe alles werkt voordat je van start gaat.

Onderstaand vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over werken voor Islive als webcammodel. Hierin behandelen we belangrijke onderwerpen zoals de verdiensten, uitbetaling, werktijden, privacy, vereisten, aanmelden en meer.

Of je nu al ervaring hebt met webcammen of volledig nieuw bent, in dit overzicht vind je waardevolle informatie. Lees de veelgestelde vragen door om een goed beeld te krijgen van het leven als webcammodel en een weloverwogen keuze te maken. We wensen je veel succes en plezier met je carrière in de webcamwereld!

FAQ's

De inkomsten die je als webcammodel bij Islive kunt verdienen, hangen af van verschillende factoren en kunnen sterk variëren. Het belangrijkste criterium is hoeveel tijd je online bent en beschikbaar bent voor privéshows. Over het algemeen geldt: hoe meer uren je per week webcamt, hoe hoger je maandelijkse verdiensten zullen zijn.

De gemiddelde maandelijkse extra inkomsten voor een Islive webcammodel liggen tussen de €1500 en €3000. Dit is een ruwe schatting gebaseerd op ervaringen van bestaande webcammodels. Het precieze bedrag dat jij als individu zult verdienen is afhankelijk van zowel de hoeveelheid tijd die je eraan besteedt, als je populariteit en verkooptactieken. Sommige topverdiensters die fulltime werken en een grote schare fans opbouwen, kunnen maandelijks zelfs bedragen van €5000 of meer verdienen.

Het is dus lastig een exact verdienmodel te geven. Over het algemeen kun je stellen dat hoe meer tijd en energie je in je webcamcarrière steekt, hoe hoger de inkomsten zullen zijn. Webcammen bij Islive biedt flexibele werktijden en -mogelijkheden om een aantrekkelijk extra maandinkomen te verdienen, mits je bereid bent om consistente inzet te tonen en strategisch te werk te gaan. De exacte verdiensten variëren sterk per individu.

De frequentie van salarisuitbetaling voor webcammodels van Islive verschilt per land van herkomst. Voor modellen afkomstig uit Nederland en België vindt de uitbetaling van verdiende inkomsten drie keer per maand plaats. Preciezer gezegd worden de verdiensten uitbetaald op de 10e, 20e en 30e dag van iedere maand. Deze regelmatige uitbetalingschema's geven Nederlandse en Belgische webcammodels de mogelijkheid om elke 10 dagen over hun verdiende geld te beschikken.

Voor buitenlandse webcammodels, afkomstig van buiten Nederland en België, geldt een andere uitbetalingsfrequentie. Zij ontvangen de door hen verdiende inkomsten slechts één keer per maand, in tegenstelling tot de drie maandelijkse termijnen voor Nederlandse en Belgische modellen. De exacte uitbetalingsdatum verschilt per land van herkomst en wordt door Islive op maat vastgesteld.

De reden voor dit onderscheid in uitbetalingsschema's is niet geheel duidelijk. Mogelijk heeft het te maken met verschillen in nationale wetgeving rondom uitbetaling van inkomsten. Hoe dan ook is het voor buitenlandse webcammodels van belang om rekening te houden met de maandelijkse uitbetalingstermijn, in vergelijking tot de drie wekelijkse termijnen voor Nederlandse en Belgische collega's.

Wanneer je besluit om als webcammodel aan de slag te gaan bij Islive, heb je de mogelijkheid om volledig anoniem te werken. Dit houdt in dat je een alias of artiestennaam kunt gebruiken in plaats van je echte naam. Op deze manier blijft je identiteit verborgen voor kijkers en hoef je je echte naam nergens te delen binnen je werk als webcammodel.

Ook wat betreft je uiterlijk en visuele identiteit biedt Islive de optie tot volledige anonimiteit. Je bent niet verplicht om je gezicht of herkenbare foto's te tonen aan kijkers. Tijdens je webcamshows mag je ervoor kiezen om onherkenbaar in beeld te blijven, bijvoorbeeld door een masker te dragen of je gezicht buiten beeld te houden. Zo kun je volledig anoniem geld verdienen met webcammen, zonder dat je privacy hierbij in het geding komt.

De enige vereiste om anoniem aan de slag te kunnen bij Islive, is het eenmalig verifiëren van je identiteitsbewijs bij registratie. Dit gebeurt uitsluitend voor interne doeleinden en jouw echte naam wordt nergens naar buiten gebracht. Verder staat het je vrij om een alias te kiezen en onherkenbaar te blijven tijdens je werkzaamheden als webcammodel. Anonimiteit wordt bij Islive gerespecteerd en gefaciliteerd.

Om te beginnen met werken als webcammodel bij Islive zijn er een aantal randvoorwaarden en vereisten waar je aan moet voldoen. Ten eerste heb je uiteraard een goede webcam nodig om beelden van hoge kwaliteit te kunnen streamen naar je kijkers. Een HD webcam wordt aanbevolen voor scherpe beelden. Ook een snelle en stabiele internetverbinding is cruciaal, omdat de webcamshows zonder haperingen of vertragingen gestreamd moeten worden. Een minimale uploadsnelheid van 5 Mbps wordt geadviseerd.

Daarnaast is het belangrijk dat je over een eigen werkruimte beschikt waar je in alle privacy en zonder afleiding je webcamshows kunt uitvoeren. Een aparte kamer met deurbel is idealiter, maar een hoek met scherm in bijvoorbeeld je slaapkamer kan ook voldoen. Zorg wel dat de achtergrond en inrichting er verzorgd en sfeervol uitziet op camera.

Ook je eigen styling en uiterlijke verzorging is van belang voor het webcamwerk. Neem de tijd om je mooi te maken, een flatterende outfit uit te kiezen en jezelf van je beste kant te laten zien voor de camerabeelden. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling.

Ervaring of specifieke vaardigheden zijn overigens niet vereist om bij Islive van start te kunnen als webcammodel. Het bedrijf biedt begeleiding en training aan nieuwe modellen. Met de juiste apparatuur, werkplek en voorbereiding kun je als beginnend model succesvol aan de slag.

Een groot voordeel van werken als webcammodel voor Islive is dat je als model volledige flexibiliteit en vrijheid hebt wat betreft het bepalen van je eigen werktijden en -patronen. In tegenstelling tot veel reguliere banen hoef je je niet te houden aan vaste dienstroosters of door een werkgever opgelegde schema's.

Als Islive webcammodel bepaal je namelijk geheel zelfstandig op welke momenten en dagen van de week je online gaat voor webcamshows. Je kunt je inloggen en uitloggen wanneer het jou uitkomt, zonder dat je je hierin hoeft te conformeren aan de wensen van het bedrijf. Het enige wat telt is dat jij je werkzaamheden plant wanneer het voor jou optimaal werkt qua agenda en privéleven.

Deze flexibele invulling van je agenda betekent dat je als webcammodel je werk goed kunt combineren met andere verplichtingen zoals een studie, andere baan of gezinsleven. Door je eigen uren te kiezen, kun je precies plannen wanneer je beschikbaar bent voor het geven van shows. Zo hoef je nooit shows te geven op momenten dat je liever vrij wilt zijn. De regie over je agenda ligt geheel bij jou als model.

Deze vrijheid om je volledig eigen werktijden te hanteren, is een van de grote voordelen van werken voor Islive. Het staat garant voor optimale flexibiliteit en balans tussen werk en privé. Jij bepaalt zelf wanneer je de webcam voor Islive aanzet.

Als webcammodel voor Islive voer je verschillende soorten activiteiten uit om inkomsten te genereren. De kern van het werk bestaat uit live interacties via de webcam met fans en kijkers. Tijdens deze webcamshows of livestreams chat je met fans die het privéchatroom hebben betreden. Ook geef je optredens voor de camera, bijvoorbeeld een striptease of andere shows waarbij je tegen betaling verzoekjes van kijkers uitvoert. Hierbij bepaal je als model zelf je grenzen tot hoever je bereid bent te gaan.

Daarnaast kun je als webcamgirl extra inkomsten genereren door foto's en video's van jezelf te verkopen aan fans. Dit kunnen zowel gemaakte content als selfies of korte clips zijn. Door exclusieve fotosets of videomateriaal aan te bieden, kunnen kijkers voor een vergoeding toegang krijgen. Verder kun je ook andere verzoekjes van fans uitvoeren tegen betaling, bijvoorbeeld gepersonaliseerde boodschappen of bedankjes inspreken.

Doordat jij als model volledig de regie hebt, bepaal je altijd zelf wat je wel en niet wilt laten zien of doen voor de camera. De activiteiten die je uitvoert stem je af op je eigen wensen en grenzen. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier werken als webcammodel en de regie houden over wat je uitzendt. Islive moedigt dit ook aan door geen verplichtingen op te leggen. Jij beslist als model wat je doet voor de camera en hoe ver je gaat.

Om als webcammodel succesvol te worden en een vast inkomen op te bouwen via Islive, is het cruciaal dat je een loyale groep fans en vaste kijkers weet op te bouwen. Het vergt een strategische aanpak om een trouwe fanbase te creëren.

Allereerst is het belangrijk dat je consistent bent in het geven van shows en regelmatig online komt op vaste tijdstippen. Fans waarderen voorspelbaarheid en willen weten wanneer ze jou live kunnen zien. Door bijvoorbeeld elke maandag en woensdag van 21 tot 23 uur shows te geven, weten fans precies wanneer ze moeten inloggen. Wees dus consequent in je schema.

Daarnaast is een vriendelijke en interactieve houding essentieel om fans te behouden. Neem de tijd om je fans persoonlijk te leren kennen, groet ze bij naam en bouw een band op. Dit zorgt voor loyaliteit. Geef fans ook privé aandacht in chat of via berichten.

Beloon trouwe fans dan ook af en toe met een korting, gratis foto of andere extraatje. Dit maakt hen zich gewaardeerd voelen. Vergeet verder niet verjaardagen of andere speciale gelegenheden. Fans die zich speciaal voelen, blijven terugkomen.

Met consistente shows, persoonlijke aandacht en beloning van trouwe kijkers, kun je als model een vaste fanbase opbouwen. Dit vormt de basis voor een succesvolle carrière bij Islive. Investeer hier consistent in.

Wanneer je start als webcammodel voor Islive hoef je jezelf niet exclusief te binden aan dit ene platform. Het is toegestaan en mogelijk om naast je werk voor Islive ook actief te zijn op andere webcamwebsites. Dit geeft je als model de vrijheid en flexibiliteit om je werkzaamheden te spreiden over meerdere kanalen.

De voorwaarden van Islive verbieden niet dat je je eveneens registreert bij concurrerende webcamsites en daar eveneens actief bent met het geven van shows en verdienen van inkomsten. Door accounts aan te maken bij meerdere platforms kun je je inkomstenstromen spreiden en een breder publiek bereiken. Zo kun je jouw werk als webcammodel opbouwen over verschillende websites.

Uiteraard dien je hierbij wel transparant te zijn richting de verschillende webcamplatforms en jezelf nergens exclusief te binden. Lees voor registratie altijd de algemene voorwaarden om zeker te weten dat multiplatform werken is toegestaan. Maar over het algemeen staan de meeste webcamwebsites toe dat je als model actief bent op meerdere websites tegelijk.

Het is dus zeker een overweging om je naast Islive ook bij andere sites aan te sluiten. Dit vergroot je zichtbaarheid, biedt meer verdienmogelijkheden en spreidt het financiële risico. Door de accounts goed op elkaar af te stemmen, kun je succesvol bij meerdere webcamwebsites aan de slag als model. Exclusiviteit voor alleen Islive is gelukkig niet vereist.

De procedure en voorwaarden rondom salarisuitbetaling zijn bij Islive duidelijk gestructureerd en georganiseerd. Als webcammodel hoef je je geen zorgen te maken over je verdiensten. De uitbetaling van je inkomsten verloopt namelijk geheel automatisch.

Na afloop van de betaalperiode waarin je inkomsten hebt gegenereerd, zal Islive het totale bedrag van je verdiensten automatisch overmaken naar je bankrekening. Hiervoor dien je als model wel een Nederlandse of Belgische bankrekening te hebben opgegeven bij registratie. De uitbetaling kan enkel naar een Nederlandse of Belgische rekeningnummer plaatsvinden vanwege wettelijke beperkingen.

Aan het einde van iedere maand ontvang je van Islive een gedetailleerd overzicht van al je shows, verkopen en andere inkomstenbronnen van die maand. In dit overzicht kun je precies terugzien wat je verdiensten zijn geweest, voordat de uitbetaling plaatsvindt. Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn over je verdiensten, dan kun je contact opnemen met Islive via je persoonlijke profielpagina.

De uitbetalingsprocedure is dus volledig geautomatiseerd en transparant. Je hoeft als webcammodel geen omkijken te hebben naar de verwerking van je verdiensten. Islive streeft ernaar de uitbetaling zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Om een optimale beeldkwaliteit en performance te kunnen leveren als webcammodel voor Islive, stelt het bedrijf een aantal minimale technische vereisten. Allereerst is een HD webcam verplicht. Dit zorgt voor scherpe beelden in full HD, wat essentieel is voor een professionele uitstraling. Een lagere resolutie dan 720p wordt niet geaccepteerd.

Daarnaast moet je beschikken over een stabiele en snelle internetverbinding om de livestreams vloeiend te kunnen verzenden. Islive adviseert ten minste een uploadsnelheid van 10 Mbps om haperingen te voorkomen. Ook een kabelverbinding via ethernet kabel geniet de voorkeur boven wifi voor maximale stabiliteit.

Een andere belangrijke voorwaarde is dat je shows plaatsvinden in een afgesloten privéruimte. Dit voorkomt afleiding of verstoring tijdens de shows. Een aparte kamer die afsluitbaar is, wordt daarom sterk aanbevolen door Islive. Zorg ook voor een opgeruimde en verzorgde backdrop.

Optimaal licht is essentieel voor een professionele uitstraling op camera. Islive raadt aan om te investeren in goede verlichting, bijvoorbeeld in de vorm van een ringlicht. Ook make-up wordt aangeraden, zodat je goed tot je recht komt op de webcambeelden. Presentatie is een belangrijk aspect van webcammen.

Door te voldoen aan deze technische vereisten, kun je topkwaliteit leveren voor de kijkers. Islive controleert deze zaken tijdens de intake om de standaarden te garanderen. Goede apparatuur en locatie zijn key.

Het kan natuurlijk onverhoopt gebeuren dat je tijdens een live webcamshow te maken krijgt met technische problemen of storingen. Denk bijvoorbeeld aan een crash van de website, een internetstoring of een defecte webcam. Dit kan tot frustratie leiden, zowel bij jou als kijker. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je hiermee omgaat.

Mocht er tijdens een van je shows onverwacht een technisch probleem optreden, neem dan zo snel mogelijk contact op met de supportafdeling van Islive. Deze afdeling is 24/7 bereikbaar om modellen te assisteren bij technische vragen of storingen. Via je profielpagina kun je direct chatten met een medewerker van de supportafdeling. Leg duidelijk uit wat het probleem is en wat de impact is op je show.

De supportmedewerkers hebben veel ervaring met het verhelpen van technische issues en kunnen je hierbij helpen. Ze zullen samen met jou actie ondernemen om de storing of het defect zo snel mogelijk te verhelpen, zodat je je show kunt voortzetten. Volg hun instructies nauwkeurig op om het probleem effectief aan te pakken.

Door direct contact op te nemen met Islive support zodra zich technische problemen voordoen, voorkom je frustratie en inkomstenverlies. De kans is groot dat de storing snel verholpen kan worden, zodat de show kan doorgaan. Laat technische problemen dus nooit oplopen en schakel direct de hulp in van het supportteam. Ze staan 24/7 voor je klaar.

Islive stelt aan models geen harde eis wat betreft een minimaal aantal uren dat je per week beschikbaar moet zijn. Je hebt veel vrijheid om je eigen agenda en beschikbaarheid te bepalen. Wel is er één voorwaarde waar je je als model aan moet houden: een minimaal aantal uren per maand.

De enige verplichting die Islive stelt, is dat je per kalendermaand minimaal 10 uur online bent voor shows. Dit betekent dat je over de periode van een maand bezien minstens 10 uur actief bent met het geven van webcamshows en het communiceren met fans. Dit moet zichtbaar zijn in je statistieken.

Hoe je deze 10 uur minimaal per maand indeelt, mag je geheel zelf weten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om 2 uur per week online te zijn, wat neerkomt op 8 tot 10 uur per maand. Of je bent liever 4 uur per week actief, wat in de meeste weken ongeveer 16 uur per maand betekent. Zolang je aan het eind van de maand, maar op 10 uur of meer uitkomt, voldoe je aan de eis.

Buiten deze ene voorwaarde bepaal jij dus volledig je eigen agenda en hoeveel uur je per week of maand actief bent. Islive biedt hierin veel flexibiliteit, zolang je maar minstens 10 uur per maand haalt. Zo kun je het werk prima combineren met andere verplichtingen.

Als je interesse hebt om aan de slag te gaan als webcammodel voor Islive, is de eerste stap het aanmaken van een modelaccount op de website. Hiermee registreer je jezelf als nieuw model.

Het aanmeldproces verloopt volledig online via het aanmaken van een persoonlijk profiel op de website van Islive. Kies een eigen artiestennaam die je wilt gebruiken en vul je contactgegevens in. Ook dien je een profielfoto te uploaden. Maak vervolgens een sterk wachtwoord aan om je account te beveiligen.

Een belangrijk onderdeel van de registratie is het uploaden van een kopie van je identiteitsbewijs, bijvoorbeeld je paspoort of ID-kaart. Dit dient ter verificatie van je leeftijd en identiteit. Je documenten worden vertrouwelijk behandeld.

Lees de algemene voorwaarden voor Islive webcammodellen aandachtig door. Hierin staan alle regels en beleid vermeld rondom je werkzaamheden en verhouding met het platform. Accepteer de voorwaarden door de checkbox aan te vinken.

Zodra je alle gegevens hebt ingevuld en documenten geüpload, dien je de registratie in. Het aanmeldproces wordt afgerond met een individueel intakegesprek. Na goedkeuring kun je aan de slag als webcammodel. Het aanmaken van een compleet profiel is de eerste stap.

Islive richt zich met haar dienstverlening als webcamplatform vooral op vrouwelijke webcammodellen. Dit is te zien aan de uitstraling van de website en het modellenbestand, dat overwegend uit vrouwen bestaat. De primaire doelgroep zijn dan ook vrouwelijke personen die overwegen webcammodel te worden.

Desondanks staat Islive ook open voor registraties van mannelijke modellen en koppels. Hoewel de site meer gefocust is op vrouwen, worden mannen en stellen die interesse hebben om webcamshows te geven eveneens aangemoedigd om een account aan te maken. Het is dus zeker mogelijk voor mannen om zich bij Islive aan te sluiten als model.

In de praktijk zie je dat het aantal mannelijke modellen bij Islive een stuk kleiner is dan het aantal vrouwelijke modellen. Dit heeft te maken met de doelgroep en marketing van het platform dat zich primair op vrouwen richt. Mannen die zich aanmelden hebben daarom wellicht iets minder voordeel van de bestaande naamsbekendheid.

Desalniettemin biedt Islive wel degelijk mogelijkheden voor mannelijke modellen om zich aan te melden en aan het werk te gaan. Tijdens de registratie wordt hier geen onderscheid in gemaakt. Wel is het verstandig dat mannelijke modellen zich bewust zijn van de primaire focus op vrouwen bij het platform, en hun verwachtingen hierop afstemmen. Principieel gezien zijn mannen en koppels dus zeker welkom.

Als je start als nieuw webcammodel bij Islive is het cruciaal om aan je zichtbaarheid te werken. Hiermee vergroot je de kans dat potentiële fans en kijkers je weten te vinden. Enkele effectieve tips zijn:

- Vul je profielpagina compleet en aantrekkelijk in. Plaats een verleidelijke profielfoto en deel informatie over jezelf, interesses en optredens. Gebruik verleidelijke, maar stijlvolle taal om de nieuwsgierigheid van bezoekers te prikkelen.

- Deel regelmatig korte video's of foto's als preview van je shows op je sociale mediakanalen. Dit trekt de aandacht van potentiële nieuwe fans die benieuwd worden naar meer.

- Wees vooral tijdens de minder drukke uren overdag online om shows te geven. De concurrentie met gevestigde modellen is dan kleiner. Nieuwe kijkers vinden je eerder.

- Maak indien mogelijk promotie-afspraken met de site, bijvoorbeeld gratis credits voor fans die speciaal voor jou komen. Zo stijg je sneller in populariteit.

- Interacteer vriendelijk met fans en volgers op social media. Stel gerust vragen en bouw een community op. Dit vergroot je zichtbaarheid.

Met deze tips werk je actief aan meer naamsbekendheid als starter. Een professioneel profiel, actieve promotional en geduld zijn essentieel om op te vallen als nieuw model tussen de concurrentie. Bouw je merk gestaag op.

Islive biedt modellen de mogelijkheid om inkomsten te verdienen, niet alleen door middel van webcamshows en chatsessies, maar ook door telefonisch contact met klanten. Dit betekent dat je als model geld kunt verdienen zonder daadwerkelijk de webcam aan te zetten.

Mocht je er om wat voor reden dan ook voor kiezen om geen beelden van jezelf te tonen, dan kun je er voor kiezen om enkel inkomsten te genereren via spraakcontact met fans. Islive faciliteert telefoongesprekken tussen modellen en klanten, waarbij laatstgenoemden per minuut betalen voor het gesprek met jou.

De verdiensten voor telefonisch contact liggen iets lager dan voor webcamshows met beeld, maar bieden wel degelijk een verdienmodel. Het kan interessant zijn voor modellen die wel met fans willen praten, maar (nog) geen beelden willen delen. Ook is het een optie tijdens momenten waarop je niet voor de webcam kunt, maar wel telefonisch bereikbaar bent.

Het is dus zeker mogelijk om je als model bij Islive volledig te richten op spraakcontact en telefoongesprekken, zonder gebruik te maken van webcam en chat. De inkomsten zullen dan komen uit de vergoeding voor gesprekstijd die klanten betalen. Een flexibele manier van werken, mocht je (nog) geen beelden willen delen met klanten.

Wanneer je start als webcammodel is het belangrijk om zorgvuldig met je privacy om te gaan. Hier zijn een aantal effectieve tips om te voorkomen dat je echte identiteit bekend wordt bij kijkers:

- Maak gebruik van een alias of artiestennaam in plaats van je echte naam. Dit kun je instellen bij het aanmaken van je profiel. Zo blijft je echte identiteit anoniem.

- Draag tijdens webcamshows een masker of accessoire dat je gezicht en herkenbare kenmerken bedekt. Denk aan een zonnebril, sjaaltje of facekini. Zo ben je onherkenbaar.

- Laat geen onderscheidende tatoeages, piercings of geboortetekens zichtbaar in beeld die je identiteit kunnen verraden. Dek deze af waar mogelijk.

- Deel nooit persoonlijke informatie zoals je achternaam, leeftijd, woonplaats of andere details die naar je identiteit kunnen leiden. Blijf vaag.

- Gebruik een neutrale achtergrond die je locatie niet verraadt, zoals een studio of neutrale muur.

- Wees voorzichtig met welke sociale media accounts je koppelt aan je modellenprofiel.

Door bovenstaande tips in acht te nemen, kun je anoniem en onherkenbaar webcammen. Zo bescherm je je privacy en voorkom je dat kijkers je echte identiteit achterhalen.

In tegenstelling tot sommige andere webcamplatforms voorziet Islive haar modellen niet van apparatuur, kleding of andere benodigdheden. Als webcammodel ben je zelf verantwoordelijk voor alle items die je nodig hebt tijdens je shows.

Dit betekent dat je zelf dient te investeren in bijvoorbeeld een goede webcam van voldoende kwaliteit. Islive stelt hier wel minimumeisen aan, dus het is belangrijk dat je een geschikte webcam aanschaft. Ook benodigdheden als verlichting, make-up en decoratie dien je als model zelf aan te schaffen.

Wat betreft kleding en outfits ben je eveneens aangewezen op je eigen garderobe. Islive voorziet geen kostuums, ondergoed sets of andere attributen voor shows. Dit betekent dat je zelf budget vrij moet maken om sexy outfits, lingerie en eventuele accessoires zoals maskers te kopen. Bouw je eigen collectie op.

Hoewel het investeren in apparatuur en outfits in het begin een kostenpost kan zijn, heb je hier ook jaren plezier van. Zie het als een noodzakelijke investering in je carrière als webcammodel. En vergeet niet uitgaven voor werkmaterialen van de belasting af te trekken!

Islive faciliteert dus enkel het digitale platform voor de shows. Alles wat je voor de camera’s gebruikt dien je zelf aan te schaffen. Maar dat geeft wel vrijheid in het creëren van je eigen stijl!

Website Builder Software