Echte Ervaringen van Islive Webcamgirls 

Ervaringen


Jenny (31): “Geen geldzorgen meer”
Hallo mensen van ClubIslive, Een jaar geleden ben ik voor het eerst gaan webcammen als webcamgirl op ClubIslive. Ik vond het eerst hartstikke spannend om te doen maar ik verdiende meteen zo goed dat ik het ben blijven doen. En het bellen is ook hartstikke leuk. Vorige maand ben ik met mijn vriend lekker luxe op vakantie gegaan. Heerlijk! En kan ik dus eerlijk zeggen dat ik sinds ik dit erotisch werk doe met de webcam, geen geldzorgen meer heb, want ik kan snel geld verdienen. Groetjes, Jy

SexySarah (46): “Niet de jongste hier, maar genoeg klanten”
Sinds een paar maanden werk ik als webcammer bij ClubIslive. In het begin dacht ik dat webcammen alleen voor de jongere (en slankere) dames was weggelegd – ik heb mij er overheen gezet en toch aangemeld. Al snel kwam ik er achter dat er meerdere ‘oudere’ vrouwen werkte als webcamdame EN dat er meer dan genoeg werk was. Elke keer als ik op Islive inlog komen er klanten die willen chatten en webcammen. Vaak verdien ik ook met direct bellen met klanten. Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet en begonnen ben bij Islive. Islive is een goede, betrouwbare website om voor te werken en ik heb nog nooit mijn verdiensten te laat/ of niet ontvangen. Kan het elke vrouw aanraden!

SamanthaSeks (36): “Leuk werk dat ook nog eens goed betaald”
Ik ben sinds een paar maanden webcamgirl en ik ben blij dat ik de stap heb genomen om aan te melden als model! Ik twijfelde nog wel heel erg in het begin, maar heb toch die stap gezet. Na het aanmelden kon ik vrijwel direct aan de slag met geld verdienen. Na een paar maanden te werken als model kan ik zeggen dat ik het veel eerder had moeten doen! Webcammen kan ik goed combineren met mijn vaste baan en ik verdien er veel geld mee. Het is lekker om aan het einde van de maand wat extra geld te hebben voor leuke dingen en uitstapjes. Ik probeer wat geld te sparen voor vakantie en dat lukt er goed op deze manier. Ik kan webcamgirl werk aanraden voor elke vrouwen die graag wil werken en verdienen in de erotiek.

Kim (24): “Lekker eigen baas zijn”
Ik ben dus duidelijk niet geschikt om voor een baas te werken.
Tijdens mijn zoektocht naar een thuiswerk baan waarbij ik zelf kon bepalen wanneer, hoe lang en hoe intensief ik werk kwam ik de site van Islive tegen.
Het is voor mij niet alleen de ideale baan, maar het betaalt ook nog eens geweldig!! Ik kan iedereen werken bij Club Islive aanraden.
Succes, Melizza

KinkyDenise (28): “Geil bijbaantje dat lekker betaald!”
Al jaren maak ik deel uit van het Club Islive webcam platform, en ik heb nog geen moment getwijfeld om te stoppen met dit bijbaantje. Sterker nog, door je aan te melden als webcamgirl kan je zelfs een volledig fulltime salaris genereren én je eigen werktijden indelen. En je hoeft echt alleen te doen wat je ook leuk vindt, zoals ik 😉

Valentinaz (24): “Makkelijk thuiswerken”
Ik werk nu anderhalf jaar als webcamgirl op IsLive en zou het iedere vrouw kunnen aanraden. Je bepaald je eigen rooster en met de goede verdiensten heb je nog genoeg tijd over om leuke dingen te doen! Je mag zelf bepalen hoe jouw showtjes eruitzien. Ik zelf ga niet helemaal uit de kleren, maar dat vinden veel mannen juist opwindend als het een beetje spannend blijft.

Renate (42): “Eigen werktijden”
Dag mensen van Islive, Ik ben huisvrouw en ik heb vele keren geprobeerd, maar ik ben dus duidelijk niet geschikt om voor een baas te werken, zeker niet een die me vertelt wat ik moet doen en vooral wanneer. Dus ik verloor steeds mijn baan. Mijn zoektocht naar een baan waarbij ik zelf kon bepalen wanneer, hoe lang en hoe intensief ik werk is voorbij. Bij Islive bepaal ik lekker helemaal zelf mijn eigen werktijden. Voor dus de ideale baan en het betaalt ook nog eens geweldig. Erg fijn dus. Met vriendelijke groet, Renate.

LoesjeB (22): “Naast mijn studie makkelijk verdienen”
Hoi, Ik kan iedereen IsLive aanraden om voor te werken als webcamgirl – zelf ben ik een jaar geleden begonnen en geniet volop van het werk en het extra geld dat het oplevert. Als studente heb ik geen tijd om fulltime ergens te gaan werken of voor verschillende uitzendbureau’s te gaan werken – ik heb ook geen geld, want de studiebeurs is niets meer tegenwoordig! Met die gedachte ben ik gestart als webcamgirl. Webcammen op isLive kan ik doen wanneer het mij uitkomt (studie en feesten), ik kan mijn werktijden zelf indelen en niets moet, dus ik ben vrij om het zelf te regelen. Wel is het zo dat je moet proberen om vaak online te zijn zodat je veel klanten krijgt – en goed kan verdienen. Islive heeft mij nooit teleurgesteld, het verdient lekker en je kunt zelf geheel anoniem werken als je dat wil. Islive kan ik zeker aanraden.

Eline (19): “Helemaal anoniem”
Hoi allemaal, ik ben Eline uit de buurt van Amsterdam. Ik studeer nu en woon op mezelf en moet veel huur betalen en heb natuurlijk ook geld nodig voor feestjes en zo ;). Via dit thuiswerken via ClubIslive kan ik dat allemaal makkelijk betalen en ik doe het webcammen en bellen gewoon helemaal anoniem. Ik kom nooit herkenbaar in beeld en werk natuurlijk niet onder mijn eigen naam. maar mijn bezoekers vinden dat niet erg. Heb het super voor elkaar dus. Doeg.

Emmy (47): “Leuke mannen en goed verdienen”
Ik ben hier als webcamgirl begonnen in 2006 en doe het nu nog steeds. Het is elke dag weer een verrassing wat er allemaal voor leuke mannen binnen zullen komen. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt dat het nooit saai word gelukkig. Blijf het in ieder geval nog heel lang doen. En de verdiensten zijn heerlijk moet ik zeggen.

Monique (33): “Lekker thuiswerken”
Hallo support, Hierbij mijn verhaal ;-] Omdat ik een gezin heb en voor mijn kinderen moet zorgen en geen rijbewijs heb, is het voor mij lastig om een baan buiten de deur te hebben. Daarom werk ik al vrij lang vanuit huis, omdat ik dan niet weg hoef en mijn eigen tijden kan bepalen. Maar sinds ik voor Islive werk gaat het helemaal fantastisch. Kinderen naar school, webcam en of mijn telefoon aan en verdienen maar! Lekker thuiswerken dus. Dank je ClubIsLive!. Groeten van M.

Dana (48): “Gezellige contacten”
Beste Islive webcams, Mijn naam is Dana en ik ben al een aantal jaren alleenstaand en had niet zo’n grote kennissenkring en vond het altijd alleen zijn saai. Maar sinds ik via jullie chat heb ik op islive heel veel gezellige contacten en leuke bellers. Ik krijg veel aandacht en vaak ook complimenten van mijn bezoekers, van wie een paar vast terugkerende. Een uurtje webcammen of bellen en mijn dag is weer helemaal goed. Mijn leven is positief veranderd en ik verdien ook veel. Heel fijn. Mijn dank daarvoor dus. Met een vriendelijke groet, Dana.

Angelien (44): “Spannend en genoeg te verdienen”
Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst gaan webcammen als model op het Islive platform. Ik vond het eerst hartstikke spannend om te doen, maar ik verdiende meteen zo goed dat ik het ben blijven doen. Ik kom nooit herkenbaar in beeld en gebruik niet mijn eigen naam, maar mijn bezoekers vinden dat juist heel spannend!

Marja (61): “Geld altijd op tijd”
Goedemiddag, Mijn naam is Marja en woon op de Wadden en ik vind het vooral fijn dat mijn geld altijd op tijd wordt overgemaakt. Ik heb altijd geld nodig en via jullie site verdien ik het makkelijk en snel. Het bedrag dat ik van jullie krijg op mijn bankrekening komt altijd precies overeen met de statistieken overzichten. Chapeau hiervoor. Grt. Marja.

Manon (44): “Super Service, Super Snel”
Hallo ClubIsLive , “Ik ben helemaal hopeloos als het gaat om technische dingen en computers, maar jullie Islive chat en bel programma is echt heel makkelijk ! En toen ik een keer echt een probleem had (bleek mn eigen schuld) werd dat meteen opgelost door jullie support afdeling. Dus ook super service hier bij jullie. Het webcammen en kletsen is hartstikke leuk om te doen en ik kon na mijn inschrijving super snel aan de gang. Nogmaals, een super dank je wel! Groetjes, Manon.

Esther (23): “Meer geld elke maand, dankzij IsLive”
In januari 2006 ben ik voor het eerst gaan webcammen. Ik vond het hartstikke spannend om te doen en kreeg direct meer financiële ruimte.
Na een jaar achter de webcam kom ik net terug van een luxe cruise met mijn vriendje en kan ik zeggen dat ik, sinds ik webcam, veel minder zorgen heb. Ik kan het werken bij Islive zeker voor iedere vrouw aanraden!
Succes, Lisa

Maaike (21): “Werken in de erotiek is spannend!”
Na een tijd lang gewerkt te hebben via diverse uitzendbureaus was ik het helemaal zat. Telkens kreeg ik saaie baantjes aangeboden waar ik niets mee had. Ik kon het uitzendwerk ook niet goed combineren met mijn opleiding en privé leven, dus ik ben gestopt met uitzendbureaus. Ik had gehoord van een vriendinnetje dat je aardig kon verdienen als webcamgirl, dus heb ik wat onderzoek gedaan naar het werken als camgirl. Alles wat ik las sprak mij wel aan en dus heb ik de stap gemaakt om camgirl te worden. Ik kon makkelijk aanmelden en alles ging zeer discreet. Ik werk nu elke avond een paar uur achter de webcam en het bevalt mij erg goed. Het is spannend thuiswerk waar je echt lekker mee kunt verdienen! Ik kan het iedere dame aanraden.

HTML Generator