Club IsLive veelgestelde vragen

Als beginnend model heb je natuurlijk veel vragen, omdat alles zo nieuw is. In dit artikel hebben wij een aantal van de meest gestelde vragen opgeschreven en beantwoord. Mocht je willen beginnen als webcamgirl en vragen hebben die hier niet bijstaan, kan je contact met ons opnemen. Wij kunnen je altijd helpen met tips en advies over webcammen.

Vraag en Antwoord op vragen over webcamgirl werk

Veel dames (en stellen) die willen werken als webcamgirl zitten in het begin met veel vragen. Veel vragen stellen is belangrijk zodat jij precies weet hoe je een succesvol webcamgirl kunt worden. Hieronder vindt je interessante tips, antwoorden en adviezen voor als je gaat beginnen in de webcamseks branche.

Staat jouw vraag er echt niet op, stuur ons dan even een berichtje door het contactformulier in te vullen!

 

Kan ik onherkenbaar (anoniem) werken als webcammodel

Er is veel geld te verdienen als webcammodel – dit is ook de reden dat veel dames zich hebben aangemeld als model. Het werken als webcamgirl is misschien nog een beetje taboe en nog niet algemeen geaccepteerd. Veel modellen willen hun werk privé houden.Volledig anoniem werken als webcamgirl en nog steeds veel geld verdienen is lastig. Bezoekers willen natuurlijk een mooie ervaring met een leuke webcamdame die ze kunnen zien. Volledig onherkenbaar blijven kan wel maar dan raden wij aan om dit creatief aan te pakken. Op de site van Islive werken veel modellen met een sexy pruik op of een maskertje – dit is een leuke manier om onherkenbaar te blijven en toch volledig achter de webcam verschijnen. Mag je onherkenbaar in beeld verschijnen? Je dit is toegestaan. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je gezicht buiten beeld te houden, door alleen de onderkant van je lichaam voor de webcam zichtbaar te houden. Ook is het mogelijk om een pruik te dragen of een sexy masker. Laat vooral alleen dat zien waarbij jij je prettig voelt.Onherkenbaar werken als webcam model is dus wel mogelijk. Je kunt prima zeer discreet werken als model. Veel chatplatforms hebben ook de optie om bepaalde regio’s te blokkeren, zodat de kans dat je iemand uit de buurt tegenkomt erg klein is.

 

Chatten voor geld, is dit mogelijk?

Chatten voor geld is mogelijk. Dit kan je veel geld opleveren, maar hoeveel je hiermee kunt verdienen hangt echter af hoe vaak je online bent op de chatbox en actief aan het chatten bent. Met erotisch chatten verdien je geld met het versturen van geile berichten. Chatten en webcammen tegelijk levert meer geld op, maar chatten is leuk werk als je geen zin hebt om je webcam aan te zetten.

Het is ook erg belangrijk dat je bij het juiste bedrijf gaat chatten voor geld. Islive is een betrouwbaar thuiswerk bedrijf waar je kunt chatten voor geld.

 

Op welke manier worden mijn verdiensten uitbetaald?

Op Islive wordt je 3x per maand uitbetaald. Je kunt ook kiezen om maar 1x per maand uitbetaald te worden. Op deze manier hoef je niet een maand te wachten eer je jouw geld uitbetaald krijgt. Alle betalingen worden discreet overgemaakt op je bankrekening. Er komt een algemene omschrijving bij zodat jou werk . Modellen op Islive kunnen ook rekenen dat gemaakt verdiensten altijd op tijd worden betaald. Zo maak je elke maand een mooie inkomsten met online webcammen.

 

Moet ik als webcamgirl belasting betalen over mijn verdiensten?

Als je als webcamgirl bij Islive gaat werken doe je dat op zelfstandige basis zonder contract. Je werkt voor jezelf. Alle verdiensten die je maakt moet je zelf opgeven bij de Belastingdienst. Islive komt hier niet tussen.

Er gelden bepaalde regels en inkomsten grenzen voor iedereen. Het kan zijn dat je net onder een grens komt met jou inkomsten en in dat geval minder (of geen belasting hoeft te betalen. Dit is voor iedereen anders en wij raden je aan om dit te bespreken met een belasting adviseur. Om advies te krijgen hoef je niet bang te zijn dat je moet aangeven wat voor werk je precies doet – je hoeft alleen maar aan te geven dat je via het Internet geld verdient en hoe veel je ongeveer verdient, meer hoeven zijn niet te weten.

 

Krijgen klanten mijn privé gegevens te zien?

Jouw privé gegevens zullen nooit aan klanten of bedrijven worden gedeeld. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Islive zelf, voor administratieve doeleinde. Op de website komt alleen te staan wat je er zelf op zet. Bij Islive kun je een eigen profiel pagina maken met een omschrijving van jezelf – jij mag zelf bepalen wat daar op komt te staan. Als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont kan je ook op de site aangeven dat je uit Utrecht komt om je anonimiteit te waarborgen.

 

Kan ik ook direct stoppen met het webcam werk?

Ja, dat kan. Als webcamgirl werk je als zelfstandige zonder vast contract. Hierdoor is het mogelijk om op elk moment te stoppen. Je bepaalt ook zelf of je online komt chatten. Als je het werk niet meer leuk vind en wil stoppen kan dat door niet meer in te loggen. Het is geheel vrijblijvend thuiswerk.

 

Wat moet ik weten mbt het aanmelden als webcamgirl

Is 100% gratis, je hoeft hiervoor niets te betalen (ook geen kosten achteraf)
Is 100% vrijblijvend, je kan je gratis uitschrijven wanneer jij dit wilt, zonder vragen.
Je zit na het aanmelden dus nergens aan vast. Ook al werk je nog geen minuut en zeg je direct weer op.

 

Kan ik geld verdienen als webcam man?

De meeste mensen denken gelijk dat webcam werk alleen geschikt is voor dames, maar er is ook veel geld te verdienen als webcam man. Er is weinig informatie te vinden over webcam mannen werk, omdat de meeste artikelen op het internet gericht zijn op vrouwen die dit werk willen gaan doen. Het is een feit dat vrouwen en stelen het meeste geld verdienen in deze branche, maar dat betekend niet dat mannen niet succesvol kunnen worden in deze branche. Alle mannen die geïnteresseerd zijn in deze vorm van erotisch thuiswerk kunnen zich ook aanmelden. Mannen moeten wek rekening houden met het feit dat er niet veel vrouwen zijn die actief een man zoeken voor webcamseks contact.

 

Trefwoorden: club islive werk, islive veel-gestelde-vragen, als webcam model bij islive, werken bij islive vragen, islive inschrijven, faq islive, webcammen bij islive, geld verdienen met webcammen, islive nl reviews, clubislive webcamgirl worden, thuiswerken en aanmelden bij club islive, vragen en tips erotiek thuiswerk, club islive cams, informatie over webcammen voor geld, webcamsex thuiswerk, islive webcam werk vragen, werken als islive webcamgirl, geld verdienen als webcam man, mannelijk webcam model, webcammen voor geld als man, geld te verdienen is als webcam girl