Mijn ervaringen als webcamgirl bij Islive

Ervaring van camgirl Kimberly (25jaar)

Ik werk overdag via het uitzendbureau en wordt ingezet op verschillende projecten en werkzaamheden bij diverse bedrijven. Het is maar net wanneer het uitkomt en of er werk is. Er is niet altijd even veel werk en soms heb ik dagen dat ik geen werk heb. Soms is een vrije dag wel lekker maar dit is niet goed voor de financiën – ik verdien niet als ik thuis zit te niksen.

De onregelmatigheid van werk en inkomsten is mijn motivatie geweest om aan te melden als webcamgirl.

Het heeft even geduurd voordat ik zover was om aan te melden. Ik heb grondig onderzocht of webcamgirl werk wel iets voor mij zou zijn. Ik had in begin geen idee wat het precies inhield. Ik dacht dat vrouwen die werkte voor de webcam het helemaal niet leuk vonden en dat de meeste het met tegenzin deden, omdat er niets anders te vinden was qua werk. Door veel te lezen over de ervaringen van webcamgirls en wat het werk inhoudt ben ik erachter gekomen dat modellen die werken als camgirl het juist erg leuk vinden om te doen en met plezier werken achter de webcam. Ze werken lekker thuis op hun gemak en de verdiensten zijn ook helemaal top!

Waarom ik gekozen heb om camgirl te worden

De reden waarom ik camgirl geworden ben is heel eenvoudig. Geld. Het geld dat ik verdien via mijn werk via het uitzendbureau is geen vaste stroom van inkomsten. Daarom is webcam werk een mooie toevoeging op mijn reguliere inkomen en ik kan het werk prima combineren.

Het extra geld is nodig om de huur en de vaste maandelijkse kosten te betalen. Met deze combinatie van banen is dat goed op te brengen en ik hoef ook niet meer rood te staan om de vaste lasten te betalen!

Hoe ik op het idee kwam om camgirl te worden

Ik had er wel eens wat over gelezen, maar nooit iets met die informatie gedaan. Op een avond was ik aan het zoeken hoe ik het beste mijn inkomsten kon aanvullen met een extra thuiswerk baantje, kwam ik op een site over webcamgirl werk. Het was de website van webcamplatform Club Islive – een grote Nederlandse webcamsex exploitant.

Ik besloot om de website van Islive eens te bekijken. Op hun website kon ik alles lezen over de verdiensten, het werk, de voor en nadelen van werken als een camgirl en de ervaringen van andere camgirls die actief waren in de branche.

Het leek me enorm spannend om te doen. Ik schreef mij in bij het Islive webcam platform en besloot de volgende dag mijn eerste ervaring op te doen als camgirl! Erg spannend allemaal, maar ook een beetje eng.

Mijn eerste stapjes als webcamgirl, erg spannend!

De eerste keer dat ik inlogde op mijn cam was ik enorm zenuwachtig. Ik had de zenuwen omdat ik geen idee had van wat me te wachten stond. Zouden de vieze, vervelende mannen op mijn cam komen? Ongezellig oude mannetjes die gelijk alles van mij wilde zien via de webcam?

Het was achteraf niet nodig om zo zenuwachtig te zijn, want het ging er echter helemaal anders aan toe dan ik eerst had gedacht. Alle bezoekers die ik die avond had waren leuke mannen die respect hadden en niet meteen het verzoek hadden dat ik alles moest uittrekken.

Ik vond het gelijk als hartstikke leuk en opwindend!

De eerste dagen was het nog wel een beetje wennen aan de mannelijke aandacht en hoe het er aan toe ging. Ik ben niet preuts maar mijn lichaam voor de camera te laten zien was even wennen. Hoe meer ik achter de webcam werkte hoe beter het ging.

De meeste klanten zijn leuk, enkele vervelende klanten

De meeste mannen die ik achter de cam krijg zijn leuk en hebben respect voor mij, maar er zitten soms wat rotte appels tussen. Vervelende klanten heb je overal hier dus ook. De ruime meerderheid van klanten die ik in mijn chatbox krijg zijn gewoon leuk en gezellig. Ze komen natuurlijk wel voor seks en erotiek, maar dat is te verwachten. De meeste klanten vragen ook netjes aan mij of ik wat wil uittrekken en waar ik geil van wordt. Er komen af en toe wat groffe gasten die wat minder respectvol zijn – die geef ik eerst een waarschuwing en als ze niet luisteren en vervelend blijven doen kan ik ze van de chat blokken. Die komen dan ook niet meer op mijn chat vanaf dat moment.

Natuurlijk moet je alle klanten wel een kans geven anders verdien je geen geld aan ze, maar als ze beledigend blijven is het fijn om te weten dat je ze met 1 klik van de muis uit kan sluiten van de chat. Het geeft je de macht om er wat aan te doen!

Wat ik verdien als camgirl

Toen ik net begonnen was als webcamgirl waren de verdiensten nog niet zo goed als nu. Als beginnend model moet je ook niet verwachten dat je gelijk, vanaf dag 1, dikke inkomsten gaat maken. Dat is niet realistisch.

In het begin liggen de verdiensten een stuk lager omdat je nog geen ervaring hebt met het platform, het werk en nog geen vaste klanten hebt. Het is wat onwennig in het begin.

In mijn eerste week heb ik gelijk een mooie profielpagina opgezet met veel fotootjes en een leuke omschrijving. Ik probeerde ook veel en regelmatig online te zijn – beschikbaar voor een chat. Dit werkte heel goed en veel klanten weten precies wanneer ik online ben en komen via mijn profiel op mijn chat.

Het geld komt je niet gemakkelijk aanwaaien. Inzetten moet je wel, zeker in het begin is dat belangrijk. Het is zeker de moeite waard, want ik merkte dat de inkomsten week na week stegen.

In mijn eerste maanden als webcamgirl verdiende ik 700-1000,- euro per maand. Inmiddels is dat opgelopen tot 2000- 2600,- euro per maand. Dit komt vooral door de vaste bezoekers die telkens terugkomen voor een chat omdat ze weten dat ze bij mij een fijne ervaring krijgen.

Vooral de vaste klanten brengen veel geld op. Ook verdien ik nu veel extra door de fooien die ik krijg op sommige buitenlandse webcamplatformen. Als je er echt werk van maakt en zorgt dat klanten een super sexy ervaring krijgen dan komen ze terug voor meer. Vaste klanten zijn goud waard.

Bij de meeste Nederlandse webcam platformen (ClubIslive etc) kun je goed verdienen, maar voor de grote verdiensten kan je beter (ook) gaan werken bij de grotere buitenlandse webcam platformen, zoals Chaturbate en LiveJasmin. Deze webcamsex sites hebben veel meer bezoekers, omdat zij een meer internationale focus hebben. Hoe meer bezoekers hoe meer je kan verdienen. Ik ben inschrijven bij Islive en Chaturbate. Hierdoor heb ik altijd wel klanten in mijn chatbox en ben ik gegarandeerd van werk en inkomsten!


Trefwoorden: ervaringen van camgirls, werkende camgirls, webcamplatform, Nederlandse webcam platformen, hoe het is om te werken als camgirl, ervaring als camgirl, vrouwen die werken voor de webcam, werken als camgirl, zonder werk zitten, verdiensten van een camgirl, bezoekers op mijn webcam, bezoekers op de webcam, beginnend camgirl, webcammodel verdiensten, camgirl inkomsten, voltijdse job, vaste klanten, camgirl werk, ervaringen van camgirls en camboys, ervaringen van camgirls en webcammodellen, benodigdheden als camgirl en webcammodel, werken als camgirl, ervaring webcamsites, arbeidsvoorwaarden camgirls, reviews over webcamgirl worden, webcamgirls over webcamwerk ervaringen

Ben jij geschikt voor webcamgirl werk

Ben jij geschikt voor webcamgirl werk?

Ben ik geschikt als camgirl? Dat is een vraag die wij vaak te horen krijgen en waar vrouwen kennelijk erg mee zitten. In dit artikel gaan wij in op deze vraag en laten zien dat de alle type dames wel geschikt zijn voor webcamgirl werk.

Webcam model thuiswerk is niet alleen weggelegd voor jonge, beeldschone meiden met de perfecte cup maat en supermodel lijf. Dat is een mythe!

Ben je lekker spontaan en kom je leuk over, dan ben je vast geschikt als live webcamgirl. Je moet geen gêne kennen en toch wel over een dosis zelfvertrouwen beschikken! Het is geen doorsnee baantje, maar wel werk dat goed betaald en je veilig thuis kunt doen.

Webcammen werk houd in dat je mannen die de webcam site bezoeken vermaakt met een opwindende, erotische show voor de camera, terwijl je geil met ze chat. De verdiensten die je maakt worden per minuut, per klant berekend – het is zaak dat je de klant zo lang mogelijk vermaakt, zodat jij goed verdient.

Webcam bedrijven, zoals ClubIslive en Xmodels, zijn doorlopend op zoek naar nieuwe, leuke, spontane dames die graag in de erotische branche willen werken. Nieuwe dames en stelletjes worden gezocht omdat er veel bezoekers komen op de sites. Er is volop werk voor ieder model.

Zoals gezegd hoeft je geen super knappe, jonge, blonde studente te zijn om geschikt te zijn voor een webcamsex baan. Iedereen kan het en iedereen met een beetje motivatie, creativiteit en spontaniteit kan geld verdienen achter de webcam. Houd er wel rekening mee dat je minstens 18 jaar moet zijn om webcamgirl te worden. Het werk is erotisch van aard en alleen geschikt voor volwassenen. Tevens ben je nooit te oud om mee te doen – er werken genoeg dames van 50+ met veel plezier als webcamdame.

Wij raden je aan om voor het eerst te gaan webcammen bij een van de grote, bekend webcam sites van de Benelux. Ben je een dame 18+? Dan zijn er voor jou mogelijkheden om iedere maand een mooie inkomsten te maken met live webcammen, chatten en bellen. Webcammen doe je thuis op je gemak en op tijden dat voor jou het beste uitkomen.

Als webcamgirl werk je online voor de webcam exploitant (webcam bedrijf), zoals bijvoorbeeld Club isLive of Xmodels. Het is een prima manier van thuis verdienen voor studenten, huisvrouwen en elke dame of stel die wat extra’s wil verdienen.

Webcam bedrijven zijn op zoek naar zowel vrouwelijke modellen van 18+ en stelletje die graag samen achter de webcam kruipen. Stellen verdienen overigens meer dan een model in haar eentje. Dat ligt aan het feit dat stellen een interactieve, dynamische show kunnen geven.

Seks webcammen is dus thuiswerk voor elk type persoon. Als je er maar van erotiek geniet en er zin in hebt. Het is niet voor iedereen weggelegd om naakt voor de cam te gaan. Je moet wel wat durven en niet al te preuts zijn.

Er komen veel bezoekers erotisch webcammen en deze mannen zoeken ieder een ander type model om mee te webcammen of chatten. Voor ieder model zijn er ruim genoeg verdien mogelijkheden.

Een webcam-bijbaan is een leuke vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet flink geld te verdienen. Heb je verschillende banen of thuiswerk al geprobeerd dan kan dit je droom baantje worden. Jou eigen seks bijbaantje, waarmee je echt geld verdient.

Vandaag aanmelden als webcam model is morgen aan de slag en geld verdienen!

Trefwoorden: webcam bijbaantje, cam baan, werk achter de webcam, webcam werk, cam thuiswerk, cam baantje, thuiswerk baantje, bijbaan thuiswerk, thuis verdienen, webcam stellen gezocht, webcam stelletjes, webcam koppels, stelletjes webcamsex, web cam model, webcam bijbaan, verdien veel geld van thuis, thuiswerk met je webcam, bijverdienen met cam, bijverdienen met sex, sex werk, erotisch webcammen, erotisch werk, snel bijverdienen, gratis modellenwerk, verdien veel geld van thuis uit met je webcam, dames werk, webcamdame, webcamgirl, verdien geld met zelf cammen, geschikt voor een webcam bijbaan, werken als webcamgirl

Lekker bijverdienen als webcamgirl

Lekker bijverdienen als webcamgirl

Kids het huis uit en mijn vent ervan door met een jonge griet. Daar sta je dan. Jarenlang je uitgeslooft voor je gezin en ineens niets meer om voor te zorgen.

De eerste tijd was ik enorm uitgeblust, maar op een ochtend bedacht ik dat het genoeg was. Het was tijd voor mij.

Tijd om voor mezelf te zorgen en tijd om me weer aantrekkelijk te voelen. Ik ging op zoek naar werk wat daar bij paste. Online kwam ik webcam werk tegen. Ideaal voor mij. Spannend maar niet te gek. Zelfstandig maar niet eenzaam. En ik kan mijn eigen tijd indelen. Om een goed begin te maken, ben ik lekker gaan shoppen in een lingerie winkel. Al mijn oude spul heb ik eruit gegooid: het was tijd voor nieuw en uitdagend. Tijd voor mijn nieuwe ik. Met nieuw sexy lingerie kwam ook nieuw zelfvertrouwen. Hoewel de eerste keer achter de camera de zenuwen door mijn lijf gierde, merkte ik al snel dat het heel leuk en vooral ontspannend werk is. En het verdient zo lekker als webcamgirl.

Vandaag de dag heb ik een trouwe klantendatabase opgebouwd. Ik heb veel jonge mannen in mijn klantenkring die het leuk vinden om met mij te chatten. Op een oude fiets moet je het leren, zeggen ze wel, toch? Ik heb er een boel zelfvertrouwen en levensplezier voor terug gekregen. Ik voel me jaren jonger en heb zelfs sinds kort weer een leuke relatie.

Ik zou zeggen probeer het zelf ook eens. Het kost niets en je krijgt er veel voor terug.

Moet je als camgirl all the way gaan

Moet je als camgirl ‘all the way’ gaan

Veel meiden hebben de indruk dat je als webcamgirl helemaal uit de kleren moet om mannen op te winden. Niks is echter minder waar. Webcamgirls bepalen zelf namelijk waar hun grens ligt. Het is aan jou om bezoekers van de site te amuseren. Camgirl worden is dus een keuze die eigenlijk bij iedere jonge vrouw past. Je richt je eigen decor in, in je eigen huis. Je doet datgene wat jij denkt dat een man aantrekkelijk vindt. Vergeet niet dat webcamgirl werk geheel vrijblijvend is en niets moet. Je kunt datgene doen waar je zelf lekker bij voelt. Als een klant je iets vraagt te doen voor de camera, dan kan je zelf beslissen of je hier in meegaat of dat je dat niet doet. Op die manier heb je extra plezier en voldoening aan je werk. Bovendien heb je driemaal per maand je loon binnen waardoor je wat extra’s te besteden hebt.

Onherkenbaar anoniem werken als webcam model

Onherkenbaar anoniem werken als webcam model

Voor modellen die graag onherkenbaar online willen werken achter de webcam zijn er een aantal opties. Je kunt bijvoorbeeld gewoonweg niet je gezicht tonen tijdens het webcammen om anoniem te blijven. Dat is de makkelijkste manier maar vaak levert dit minder geld op want klanten willen graag alles zien, ook je gezicht. Andere modellen doen een pruik op of dragen een masker tijdens het cammen. Je kunt hier zelf een creatieve oplossing voor vinden dat ook goede resultaten geeft. De kans dat je online iemand tegenkomt op de chat die je kent is erg klein en er zijn opties om bepaalde gebruikers te blokkeren of zelf bezoekers van een bepaalde regio uit te filteren zodat mensen uit de regio Groningen bijvoorbeeld niet met jou kunnen chatten. Als Nederlands webcamgirl kun je er ook voor kiezen om bij een buitenlandse webcam site aan te melden. Je kunt bij Chaturbate of LiveJasmin, beide zijn bedrijven die vooral actief zijn op de Amerikaanse markt. Als je inschrijft als model kan je er van uitgaan dat je privégegevens dat ook blijven – helemaal privé. De gegevens die je invult tijdens het registreren gebruiken de webcam bureaus alleen voor de administratie en worden niet gedeeld met andere bedrijven of instanties. Alle contact die je hebt met een webcambureau gaat nooit via de post maar altijd via e-mail waardoor je discreet kan werken.

Webcam model worden op Chaturbate

Webcam model worden op Chaturbate

Inschrijven als Chaturbate webcam model is eenvoudig en kosteloos. De eerste stap is het maken van model account door het invullen van de nodige gegevens. Zodra je account is aangemaakt, moet je het nog even bevestigen en je bent klaar om te werken. Bij Chaturbate kan je veel minuten maken en lekker werken voor goede verdiensten. Op de site van Chaturbate komen veel klanten – duizenden bezoekers per dag allemaal op zoek naar een hete chat met een leuke meid of stel. Chaturbate is een groot Amerikaans webcam bedrijf waar voornamelijk Engelstalige bezoekers komen. Chaturbate bestaat al jaren op het internet en is erg actief op de markt van webcamseks. Je kunt hier als model betrouwbaar en eerlijk thuiswerk doen. Dat is ook de reden waarom er veel modellen kiezen voor dit bedrijf. Chaturbate pakt het net wat anders aan vergeleken met andere webcam sites en hebben ook de optie om gratis chats te doen met als doel veel nieuwe klanten binnenhalen. Werken op Chaturbate is een goede optie als je meertalig bent en vooral vloeiend bent in Engels. Nog een reden om aan te melden bij Chaturbate is het feit dat je waarschijnlijk nooit een bekende tegen zal komen vanwege het feit dat dit een Amerikaanse webcamsex site is. Wij raden alle Nederlandse webcamgirls zich eerst aan te melden bij het Nederlands bureau Islive en dan daarnaast bij Chaturbate zodat je inkomsten drastisch kan verhogen.

Snel bijverdienen als live camgirl

Snel bijverdienen als live camgirl

Webcam girl worden kan vandaag nog. Door je in te schrijven bij een webcam platform kun je vaak al binnen enkele dagen starten met geld verdienen. Het aanmelden als webcamgirl is binnen een paar minuutjes geregeld en kan via een online formulier. Het inschrijven is zeer discreet en blijft privé. Anoniem werken als camgirl is zeker ook mogelijk voor modellen die liever niet in beeld komen tijdens het webcammen en chatten. Thuiswerken als camgirl is vrijblijvend en dat betekend dat je niets verplicht bent, ook niet achter de webcam. Wat je doet tijdens het webcammen mag je zelf bepalen en bloot gaan tijdens het chatten is niet verplicht. Stoppen met je webcam baan kan ook ten alle tijd. Om te stoppen log je gewoon niet meer in op het chat-platform. Zo simpel is het; je hebt er geen ervaring of technische kennis voor nodig. Technisch wordt alles door het webcamplatform geregeld en hoef jij verder niets te doen, behalve chatten met bezoekers. Het werk van een webcamgirl draait allemaal om seks, spanning en erotiek! Hoe geiler jou webcamshow hoe meer geld je verdient. Als je een knal geile webcamshow kan opvoeren kijken klanten hier graag naar en blijven ze lang in jouw chatbox hangen. Webcamgirls worden per minuut per klant betaald – hoe meer minuten je maakt hoe hoger jouw inkomsten! Zorg dat je klanten lekker vermaakt zodat ze de volgende keer ook weer met jou komen chatten. Hierdoor kan je veel vaste klanten binden en zorg je ervoor dat je een doorlopende stroom van inkomen hebt. Elke maand kan je 3x een uitbetaling aanvragen, waardoor je nooit zonder geld komt te zitten. Betalingen worden overgemaakt op je bankrekening en zijn discreet – je hoeft niet bang te zijn dat iemand erachter komt wat voor werk je doet. Alle communicatie van het webcam bedrijf verloopt ook via de email en nooit met de post thuis. Zoals vermeld is het werken als camgirl discreet en privé. Wat er online komt te staan op je profiel pagina kan je zelf invullen en zelfs een aantal foto’s plaatsen. Je profiel is een belangrijk pagina wat dit is de informatie die klanten over jou te zien krijgen en op basis daarvan kunnen ze kiezen om met je te gaan chatten. Zorg dat je een goed gevulde profielpagina maakt met veel geile foto’s zodat mannen zeker met jou een webcam sessie aan willen gaan!
Als webcamgirl kun je erg goed verdienen. De meeste beginnende camgirls verdienen 25,- euro per uur of meer. De exacte verdiensten van camgirls is voor ieder model weer anders en heeft te maken met verschillende factoren, zoals hoe vaak je online bent, hoeveel minuten je maakt en hoe veel vaste klanten je hebt. Met een webcam bijbaantje kun je met een paar uurtjes werken per dag een hele mooie (extra) inkomsten maken. Het werk is makkelijk en je hoeft er alleen maar voor de chatten en webcammen, meer niet. Bepaal zelf hoe ver je gaat tijdens het cammen, niet alles moet en je gaat zo ver als dat voor jou goed voelt. Webcam werk is erotisch werk, dus alleen geschikt voor 18+ vrouwen en stellen die er echt mee willen verdienen. Ga dit werk niet met tegenzin doen want dat werkt niet. De webcam site bezoekers willen graag chatten met vrolijke, sexy meiden en dames die er echt zin in hebben! Lijkt het je wat om achter de cam aan de slag te gaan? Schrijf je gratis en vrijblijvend in als camgirl en start vandaag met verdienen!

Amateur webcam sex thuiswerk

Amateur webcam sex thuiswerk

Als erotisch webcam model lekker bijverdienen en op je gemak werken zonder baas. Als amateur model hoef je er niet uit te zien als een supermodel, als je er leuk uitziet en een verzorgd uiterlijk hebt dan is dat genoeg. Webcam sex werk is voor iedereen (vanaf 18 jaar) geschikt, maar vooral voor dames en stelletjes die graag met plezier werken in de sex industrie. Webcammen werk is erotisch werk en geen doorsnee supermarkt baantje – het is niet voor iedereen weggelegd. Voor webcam werk is het belangrijk dat je van chatten houdt en dat je goed kunt opschieten met verschillende type mensen. Dagelijks komen er veel beozkers op de wbecamsex sites een een deel daarvan zullen uiteindelijk jouw klanten worden. Als je een vlotte babbel hebt en een leuke, geile webcam show kunt geven dan is webcam werk zeker wat voor jou. Bij het aanmelden als webcammodel is er niets verplicht – je zit niet vast aan een contract en je kunt direct stoppen als het niets is voor jou. Geen verplichtingen en geen contract. Je bent vrij om aan te melden en vrij om te stoppen wanneer je wil. Achter de webcam ben je ook niets verplicht, je stelt je eigen grenzen in en doet wat comfortabel is voor jou. Als klanten lastig zijn kun je ze uit te chat gooien en zelfs blokkeren van de chat in de toekomst. De meeste klanten zijn leuk om mee om te gaan en maken dit werk spannend om te doen.

islive werk vanuit huis uit

Islive werk en verdienen

Werken bij isLive is ween goede manier van thuiswerken. Voor Islive werk kun je online aanmelden bij Club Islive modellen. Het aanmelden is geheel gratis, discreet en vrijblijvend – je zit nergens aan vast en je kunt stoppen wanneer je wilt.

IsLive webcammodel worden is dé manier om in korte tijd goed geld te verdienen. Als webcam model bij isLive heb je geen verplichtingen want je werkt zonder contract als zelfstandige vanuit huis.

Islive is een Nederlandse webcam website waar je veel geld kunt verdienen met erotisch thuiswerk. Modellen werken graag bij Islive, omdat het goed betaald en het feit dat Islive het grootste marktaandeel heeft op het gebied van Nederlandse webcamseks sites. Er komen veel klanten webcammen op de sites van Islive en dit betekend dat isLive webcammodellen veel werk krijgen en goed kunnen verdienen.

IsLive Webcamgirl worden – vanaf huis veel geld verdienen
Als webcammodel op isLive hoef je niet te werken in een studio, maar je werkt thuis. Om te starten met werken kun je makkelijk inloggen op het isLive modellen platform en je chatbox op ‘actief’ zetten. Vanaf dat moment kunnen klanten op de website komen chatten en webcammen met jou.

Het werken Islive Webcamgirl
Het werken als webcammodel is niet moeilijk, je hebt geen opleiding nodig en ook geen ervaring als model. Het enige wat je nodig hebt is een positieve en vrolijke uitstraling en bereid zijn om (deels) bloot achter de webcam te kruipen om klanten te voorzien van een geile, erotische ervaring. Een beetje pit en durf is nodig voor dit soort werk. Webcam chatten is geen doorsnee baantje en het draait allemaal om erotiek en seks. Als je preuts bent is webcam werk waarschijnlijk geen geschikt werk voor jou, maar als je van chatten houd, lekker kan babbelen met bezoekers en hun een spetterende webcamshow kunt geven dan is dit wellicht de perfecte baan voor jou!

Trefwoorden: werken bij islive: online aanmelden als islive webcammodel, club islive webcam site, webcam werk, islive nederlandse webcam website, islive webcamgirl worden, vanaf huis veel geld verdienen, eenvoudig en anoniem inschrijven bij islive, thuis verdienen, werken bij islive als webcamgirl, thuiswerk, online werk bij islive, vrouwen en stellen webcam

Club IsLive veelgestelde vragen

Club IsLive veelgestelde vragen

Als beginnend model heb je natuurlijk veel vragen, omdat alles zo nieuw is. In dit artikel hebben wij een aantal van de meest gestelde vragen opgeschreven en beantwoord. Mocht je willen beginnen als webcamgirl en vragen hebben die hier niet bijstaan, kan je contact met ons opnemen. Wij kunnen je altijd helpen met tips en advies over webcammen.

Vraag en Antwoord op vragen over webcamgirl werk

Veel dames (en stellen) die willen werken als webcamgirl zitten in het begin met veel vragen. Veel vragen stellen is belangrijk zodat jij precies weet hoe je een succesvol webcamgirl kunt worden. Hieronder vindt je interessante tips, antwoorden en adviezen voor als je gaat beginnen in de webcamseks branche.

Staat jouw vraag er echt niet op, stuur ons dan even een berichtje door het contactformulier in te vullen!

 

Kan ik onherkenbaar (anoniem) werken als webcammodel

Er is veel geld te verdienen als webcammodel – dit is ook de reden dat veel dames zich hebben aangemeld als model. Het werken als webcamgirl is misschien nog een beetje taboe en nog niet algemeen geaccepteerd. Veel modellen willen hun werk privé houden.Volledig anoniem werken als webcamgirl en nog steeds veel geld verdienen is lastig. Bezoekers willen natuurlijk een mooie ervaring met een leuke webcamdame die ze kunnen zien. Volledig onherkenbaar blijven kan wel maar dan raden wij aan om dit creatief aan te pakken. Op de site van Islive werken veel modellen met een sexy pruik op of een maskertje – dit is een leuke manier om onherkenbaar te blijven en toch volledig achter de webcam verschijnen. Mag je onherkenbaar in beeld verschijnen? Je dit is toegestaan. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je gezicht buiten beeld te houden, door alleen de onderkant van je lichaam voor de webcam zichtbaar te houden. Ook is het mogelijk om een pruik te dragen of een sexy masker. Laat vooral alleen dat zien waarbij jij je prettig voelt.Onherkenbaar werken als webcam model is dus wel mogelijk. Je kunt prima zeer discreet werken als model. Veel chatplatforms hebben ook de optie om bepaalde regio’s te blokkeren, zodat de kans dat je iemand uit de buurt tegenkomt erg klein is.

 

Chatten voor geld, is dit mogelijk?

Chatten voor geld is mogelijk. Dit kan je veel geld opleveren, maar hoeveel je hiermee kunt verdienen hangt echter af hoe vaak je online bent op de chatbox en actief aan het chatten bent. Met erotisch chatten verdien je geld met het versturen van geile berichten. Chatten en webcammen tegelijk levert meer geld op, maar chatten is leuk werk als je geen zin hebt om je webcam aan te zetten.

Het is ook erg belangrijk dat je bij het juiste bedrijf gaat chatten voor geld. Islive is een betrouwbaar thuiswerk bedrijf waar je kunt chatten voor geld.

 

Op welke manier worden mijn verdiensten uitbetaald?

Op Islive wordt je 3x per maand uitbetaald. Je kunt ook kiezen om maar 1x per maand uitbetaald te worden. Op deze manier hoef je niet een maand te wachten eer je jouw geld uitbetaald krijgt. Alle betalingen worden discreet overgemaakt op je bankrekening. Er komt een algemene omschrijving bij zodat jou werk . Modellen op Islive kunnen ook rekenen dat gemaakt verdiensten altijd op tijd worden betaald. Zo maak je elke maand een mooie inkomsten met online webcammen.

 

Moet ik als webcamgirl belasting betalen over mijn verdiensten?

Als je als webcamgirl bij Islive gaat werken doe je dat op zelfstandige basis zonder contract. Je werkt voor jezelf. Alle verdiensten die je maakt moet je zelf opgeven bij de Belastingdienst. Islive komt hier niet tussen.

Er gelden bepaalde regels en inkomsten grenzen voor iedereen. Het kan zijn dat je net onder een grens komt met jou inkomsten en in dat geval minder (of geen belasting hoeft te betalen. Dit is voor iedereen anders en wij raden je aan om dit te bespreken met een belasting adviseur. Om advies te krijgen hoef je niet bang te zijn dat je moet aangeven wat voor werk je precies doet – je hoeft alleen maar aan te geven dat je via het Internet geld verdient en hoe veel je ongeveer verdient, meer hoeven zijn niet te weten.

 

Krijgen klanten mijn privé gegevens te zien?

Jouw privé gegevens zullen nooit aan klanten of bedrijven worden gedeeld. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Islive zelf, voor administratieve doeleinde. Op de website komt alleen te staan wat je er zelf op zet. Bij Islive kun je een eigen profiel pagina maken met een omschrijving van jezelf – jij mag zelf bepalen wat daar op komt te staan. Als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont kan je ook op de site aangeven dat je uit Utrecht komt om je anonimiteit te waarborgen.

 

Kan ik ook direct stoppen met het webcam werk?

Ja, dat kan. Als webcamgirl werk je als zelfstandige zonder vast contract. Hierdoor is het mogelijk om op elk moment te stoppen. Je bepaalt ook zelf of je online komt chatten. Als je het werk niet meer leuk vind en wil stoppen kan dat door niet meer in te loggen. Het is geheel vrijblijvend thuiswerk.

 

Wat moet ik weten mbt het aanmelden als webcamgirl

Is 100% gratis, je hoeft hiervoor niets te betalen (ook geen kosten achteraf)
Is 100% vrijblijvend, je kan je gratis uitschrijven wanneer jij dit wilt, zonder vragen.
Je zit na het aanmelden dus nergens aan vast. Ook al werk je nog geen minuut en zeg je direct weer op.

 

Kan ik geld verdienen als webcam man?

De meeste mensen denken gelijk dat webcam werk alleen geschikt is voor dames, maar er is ook veel geld te verdienen als webcam man. Er is weinig informatie te vinden over webcam mannen werk, omdat de meeste artikelen op het internet gericht zijn op vrouwen die dit werk willen gaan doen. Het is een feit dat vrouwen en stelen het meeste geld verdienen in deze branche, maar dat betekend niet dat mannen niet succesvol kunnen worden in deze branche. Alle mannen die geïnteresseerd zijn in deze vorm van erotisch thuiswerk kunnen zich ook aanmelden. Mannen moeten wek rekening houden met het feit dat er niet veel vrouwen zijn die actief een man zoeken voor webcamseks contact.

 

Trefwoorden: club islive werk, islive veel-gestelde-vragen, als webcam model bij islive, werken bij islive vragen, islive inschrijven, faq islive, webcammen bij islive, geld verdienen met webcammen, islive nl reviews, clubislive webcamgirl worden, thuiswerken en aanmelden bij club islive, vragen en tips erotiek thuiswerk, club islive cams, informatie over webcammen voor geld, webcamsex thuiswerk, islive webcam werk vragen, werken als islive webcamgirl, geld verdienen als webcam man, mannelijk webcam model, webcammen voor geld als man, geld te verdienen is als webcam girl